Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Familjen Otur!

Ja de är vi de. Vi gick upp halv 8 för att vi vet inte när exakt mattläggaren skulle komma, men så ringde mannen och kollade med golvfirman. Åh va tror ni? Jo nu har inte köksmattan kommit och den blev bara beställd för ett par dagar sedan. De är över en månad sedan vi bokade in mattlägningen. Kan de blir mer fel nu? Börjar bli så trött på allt skit nu. Mattan till hallen har dock kommit, men där måste vi juh sanera...
Tar snart på mig skiten och sliter ut den, trots allt man läst om skiten...

Uppdatering:
Nu har vi ringt golvfirman igen. Tidigast Måndag kommer köksmattan. De är dom som levererar själva mattan som har strulat till de (enligt han vi pratat med på golvfirman). De var våra planer de. Får se om vi endå kan komma igång och montera skåpen på något vänster. Hade juh tänk skruva skåp och ställa dom i köket så som dom ska stå. För just nu har vi dåligt med utrymme att vara på. Är så les nu så, den ena sparken efter den andra.
Kommentarer
Postat av: Katja

Man kan verkligen bli fly förbannad när sådana saker händer, en sak som går åt h----et så går nästa det med, för planeringen hänger ihop..

Jo, just som du skrev, så vill jag inte min man ska ta allt ansvar i hemmet heller :(

Eller huset i framtiden!!!

2009-12-03 @ 23:34:28
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: Malin

Klart det inte är kul med förseningar och strul, men samtidigt så är det ju nått som man tyvärr får räkan med. När det är s många inblandade så är det väl ovanligare med flyt än med icke flyt. Det är bara å gilla läget och acceptera att det är så här. Ingen renovering går smärtfritt.

Min pappa var här idag och sågade hål i toagolvet för att byta brunn... Vad får vi se...? Svart/grå spån i trossbotten... Mätinstrument och vår framtid utses i morgon. I värsta fall har vi en vattenskada och måste riva HELA badrummet, byta ut allt spån och alla reglar i trossen. Det ENDA positiva är att det inte luktar nått = kan ha vart längesen och det är torkat = ingen skada skedd.



Så här håller vi tummar nu...



Kram

2009-12-04 @ 00:08:51
URL: http://holtakt.blogg.se/
Postat av: FATMA | sångerska

Är du en som verkligen gillar skräckfilmer? Just nu säljer jag The Grudge 2 (dvd film) för en billig slant. Och den är helt ny, fortfarande i plast förpackning till och med! :)

2009-12-05 @ 15:51:42
URL: http://fatmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...