Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Sådär, nu är de bokat.

Nu har mannen ringt runt och kollat lite med andra firmor och även snackat med kollegor. Några av kollegorna tyckte att vi skulle ta ut mattan själv och sedan skaffa en tunna och bräna den el slänga den på soppstationen, för där har dom juh ingen koll endå... Hahahaha. Om de är så farligt som de står på internet om Asbest, så vill jag inte ha något med de att göra och slänger då heldre ut pengar på att få de sanerat av en firma som vet vad dom gör. Istället för att utsätta oss och våra djur för skiten. Visst att de gjorde lite ändringar i våra planer, men de är juh sånt som händer och de kan man juh inte göra något åt. Bara att acceptera läget just nu och göra de bästa av saken.

Så nu är de bokat och på Onsdag nästa vecka kommer dom och tar bort mattan i hallen, men nu när vi ringde såg de ut att ta kanske en dag + lite till. Får hoppas på de bästa också.
På tisdag kommer snickaren som ska hjälpa oss lite med överskåpen och lite annat som vi känner att vi inte klara själva pga att jag inte få lyfta tungt.
Så i morgon kommer mattläggarna och lägger köksmattan. I helgen ska vi fixa ner kaklet som är kvar och sedan ska vi bygga ihop alla skåpen så att de är klart tills på tisdag där. Ska även försöka städa undan lite och fixa lite bättre ordning här hemma och förhoppningsvis få upp lite mer jul här hemma. Om de är bra väder ska jag även be mannen om han kan putsa några av fönsterna.
Kommentarer
Postat av: Katja

Är lite avis för ni får pyssla å dona i hemmet, fast det tar mkt krafter, jag tror jag satsar på BR i framtiden, tror aldrig ryggen klarar hus och allt ansvar :(

Ja, har lasagne kvar här, kom vettja ;)

2009-12-02 @ 23:46:24
URL: http://smultronduvan.blogg.se/
Postat av: sandra

var med och tävla om 2 produkter från make up store! tävlingen början nu!



Lycka till ... !



Kommentera gärna andra ilägg med! :)

2009-12-03 @ 00:51:27
URL: http://sandera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...