Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Fisktärningar i sås.

Idag till middag blev de att jag fick komponera ihop något eget. Vi ville ha fisk och jag hittade inga andra recept än på fisksoppor. Åh jag är inte 100% säker än på om de är ett bra recept ur viktsynpunkten LCHF el GI.

De blev Fisktärningar i sås.
Fryst blandade fisktärningar, de går även bara med en sort också.
Vatten
Rödlök (ni kan säkert ta gul i stället om ni gillar de)
Creme fraiche
(Grädde)
Smör
Lime
Dill
Citronpeppar
Sichanpeppar (hela)

Ta en ugnssäker form och lägg folie i formen och tänk på att foliet ska kunna täcka dubbelt av formen.
Ta smör på foliet och krydda på de. Lägg sedan fisktärningarna på och krydda lite till på fisken.
Ta skalet och saften från limen över fisken. Lägg fint hackad lök runt om fisken.
Häll sedan på lite vatten, inte så de täcker fisken riktigt dock.
Ta nu och fäst foliet så att de blir som ett slutet paket och in i ugnen på ca 225 grader. (Man får kolla fisken lite och de beror lite på ugnen också, våran är lite dålig så någon ca tid kan jag inte sätta).
När fisken ser klar ut tar ni ur fisktärningarna och lägger åt sidan, sillar av spaden och de blir grunden till såsen.
Ta sen den sillade spaden och ställ på spisen, blanda i Creme fraiche och grädde och smaka av. Beroende på hur man kryddar fisken så kanske man behöver krydda på såsen lite.
När man är nöjd med såsen så lägger man i fisktärningar i såsen.

Servera sedan Fisktärningar i sås på en blandsalladsbädd.

Kommentarer
Postat av: Malin

Låter och ser gott ut! :-)

2009-02-02 @ 00:09:16
URL: http://holtakt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...