Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Datorångest!

Min man han är lite tokig han... När vi var på Marieberg i Torsdags för att kolla upp lite saker så tyckte han att vi skulle gå in på siba och köpa nya dator...
Tack och lov att jag blev så osäker på grafikkorten i datorerna som dom hade. Så de blev inget. Utan jag fick honom att vänta med de och se hur de går med gamla datorn först, man vet juh aldrig. Den kanske inte funkar sådär super trots nytt grafikkort och då finns de juh inte mycket annat än att köpa en ny.
De kosta juh en del att köpa en dator också, fattar inte. Man trodde juh att priserna skulle gå ner nu när alla ska ha bärbar, men inte då. Undra om de är för att de finns så många av oss som spelar spel och som då kräver en stationärdator.

Till veckan kommer juh spelet av alla spel. *längtar*
Man är som ett barn på julafton när man längtar såhär efter ett spel. *fniss* Är man Nörd så är man. Men troligen på Onsdag dycker spelet ner i brevlådan och då hoppas man för allt i välrden att vi fått hem våran stationära dator som fortfanade är kvar på VisionsData i Lindesberg pga grafikkortsmiss. Så nu blir de ett ATI Radeon 9800 i datorn igen i stället för de skitkortet som dom hade satt in (Navida GrForce FX 5500).
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...