Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Stora planer på G! del 1

Japp, nu har jag äntligen fått orken att sitta och blogga och ska dela med mig av vad som kommer hända framöver. I Lördags var vi på IKEA Marieberg pga två anledningar. Den ena ska ni få veta nu och den andra blir en annan dag då jag fixat bilder (just nu är de oreda).

Vi har beställt kök. De ni. Nu ska vi få snyggt här hemma också. Sedan får vi juh hoppas på de bästa inför nästa år, men de ska jag inte dra upp nu. Så vad har vi valt då.



Jo vi har valt den här köksluckan Applåd svart.

 

Golvet kommer att bli detta från Golvabia "Calypso", svart/vit rutigt. Vi väntar offert på vad de skulle kosta att få en golvläggare att lägga in mattan. Vill vara lite extra noga då de handlar om ett kök.

    
Det kommer att bli den här diskhoven från IKEA och just nu är de dom där handtagen, men jag är inte hundra säker på om vi valt rätt (de går juh dock att ändra sedan).



Ritningen på vårat kök från IKEAs köks hjälpen program. Sådär kommer de se ut.



Delen med diskmaskin längst till vänster och efter de diskhoven och källsortering under. sedan lådor för kastruler osv. Spisen ska vi försöka spara ihop och köpa en ny till oss själva i julklapp (insåg igår att de inte är den bästa och jag som älskar att laga mat, trots att inte ryggen tycker om de). De blir mest lådor nertill på denna sidan. Fläkten den är ny så de behöver vi dock inte tänka på.



Den andra delen kommer att ha ett städskåp de första skåpet från vänster. Sedan är de skafferi och våra rätt så nya kyl och frys. Sedan blir de en täckskiva där vi kommer att sätta 2-3 skenor för att ha vita krukor hängandes för färska kryddor (finns att se i IKEA katalogen). Efter de blir de några lådskåp och bänkskivan kommer att gå hela vägen mot altandörren. De kommer bli en yta under bänkskivan på slutet för att ha hundarnas matskålar och vatten till både hundar och katter där.

De ända nu som vi måste fundera på är kakel och tapet. Vi har varit och kollat lite på kakel, men inte riktigt bestämt oss. De kommer dock bli ett vitt kakel då bänkskivan är vit.
Så har ni tips på tapeter så får ni gärna dela med er av dom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...