Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Tapeter.

Igår (Tisdag) va vi även en väng in och kollade tapeter. Så nu är de planerat, köpa dom de gör vi lite närmare renoveringen. De blir i hallen Boråstapeters Plain Stripes.



ECO Respekt (4783) blir de i köket. De var dock svårt att hitta en tapet som vi båda gillade. Kollade in tapeterna från InTrade - Themes of life som en kompis tyckte vi skulle ha en fondvägg med. Lite för dyrt för oss och just den var för mycket färg för oss. Vi ville ha en ljus tapet som kunde kompensera för dom svarat luckorna. Randigt blev de också pga att vi har hallen i närheten till köket och då fick ränderna vara lite av tråden från köket ut i hallen typ. (bilden är från tapetprovaren)



Denna kollade vi på in till vardagsrummet. (Borosan Easy Up 37837) Har kollat på denna typen förut och gillar den verkligen. Är dock inte 100% säker på den. Måste känna mig för lite. Just nu är de så mörkt där inne pga olika anledningar (har inte fått fingrarna ur rumpan och ta bilder där inne på anledningen). Idag är de en mörkblå och en ljusbegie färg. Kommer juh att behöva tapetsera om där inne nu då vi ska stänga dörren mellan vardagsrummet och köket som är överflödig + att de blev juh skada i både väggen och tapet när hyllan ramlade ner.
De jag funderar på är om jag ska våga ta en lite mer vågad tapet i vardagsrummet el om jag ska ta den där och sedan ha lite mer färg på tavlor i stället. Ni får gärna tipsa!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...