Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Apelsinfisk med ugnsstekta rotfrukter

INGREDIENSER 600 g fiskfilé 1/2 tsk salt 2 1/2 dl grädde 1/2 msk vetemjöl 1 1 1/2 msk konc hummerfond (Kan bytas mot 1 valfri buljongtärning) rivet skal av 1/2 apelsin 1/2 tsk timjan 1/2 dl hackad gräslök SÅ GÖR DU 1. Dela fisken i 4 portionsbitar och salta dem. 2. Vispa ihop grädde, mjöl, hummerfond, apelsinskal, timjan och gräslök i en låg vid gryta. Låt det koka upp och lägg ner fisken. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min utan lock. 3. Garnera med färsk timjan eller gräslök och apelsinskal. Servera med ugnsstekta rotfrukter.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...