Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Beef Teriyaki

INGREDIENSER 400 gram  ryggbiff 0,5 st  ananas(er) 4 st grillspett av trä Marinad: 4,5 dl  ananasjuice 1 dl  soja 1 dl  farinsocker 1 st  vitlöksklyfta(or), pressad 1 cm  ingefära, riven SÅ GÖR DU 1. Skär köttet i ca 2,5cm stora kuber. 2. Gör marinaden genom att blanda juice, soja, farinsocker, vitlök och finriven ingefära. Låt köttet ligga i marinaden i ca 2 timmar i kylskåpet. 3. Skär ananasen i lagom stora bitar och trä biff och ananas om vartannat på grillspett. 4. Värm en stekpanna och lägg i spettet. Bryn det på hög värme på alla fyra sidorna och sänk sedan till medeltempertur. 6 minuters stekning för ett kött som är blodigt eller rare och 8 min för lätt rosa kött. Serveras med ris. Vi serverade med Sallad och smörstekta morotsstavar och Sugersnaps och hade fläskkött bitar i stället för ryggbiff.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...