Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Beef Teriyaki


INGREDIENSER

400 gram 
0,5 st 
4 st 

Marinad:
4,5 dl 
1 dl 
1 dl 
1 st 
1 cm 

SÅ GÖR DU

1. Skär köttet i ca 2,5cm stora kuber.

2. Gör marinaden genom att blanda juice, soja, farinsocker, vitlök och finriven ingefära. Låt köttet ligga i marinaden i ca 2 timmar i kylskåpet.

3. Skär ananasen i lagom stora bitar och trä biff och ananas om vartannat på grillspett.

4. Värm en stekpanna och lägg i spettet. Bryn det på hög värme på alla fyra sidorna och sänk sedan till medeltempertur. 6 minuters stekning för ett kött som är blodigt eller rare och 8 min för lätt rosa kött. Serveras med ris.


Vi serverade med Sallad och smörstekta morotsstavar och Sugersnaps och hade fläskkött bitar i stället för ryggbiff.
Kommentarer
Postat av: Katja

Mumma :o) Slickar mig runt mun, eller Wasabikyckling med sötsur grönsakswok, bra inspiration ser jag här. Nu när jag tänker på att jag/vi ofta lagar samma tråkiga mat ;o)

2010-11-12 @ 12:08:17
URL: http://smultronduvan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...