Antal besökare:



Personligt Personligt Personligt bloggar BloggRegistret.se

Vagn och tillbehör!

Idag när vi ändå var inne i Örebro passade vi på att åka på IKEA, Babyproffsen, CGP. På IKEA tittade vi på skötbord, men har nog tagit beslutet att inte skaffa något. Vi bor juh så bra så att det finns säkert andra bra ställen man kan byta blöja på sedan. På Babyproffsen var det vagn som gällde. Vi provade, klämde, vek ihop osv. Vi fick även testa i bilen och det visade sig att Emmaljunga Nitro City var den enda som gick in i bilen. Brio Sing är för bred bak och får då inte plats rakt in och risken blir då att den kan ligga och slå mot hundburen om man har den i mer stå läge. Det som nu dragit ner mig är priset på vagnen. Fattar inte att det ska vara så dyrt och har inte hittat några på blocket heller. Är fortfarande väldigt osäker på hur vi ska göra och vad vi ska välja. Jag är så rädd att vi ska stå där med unge utan vagn. Innan vi åkte hem tittade vi in på CGP och kollade på utbudet av tapeter. Vi hittade några som vi gillade, men priset var lite högt. Så vi får nog fundera både en och två gånger på hur vi ska göra. Just nu känns allt så omöjligt och jobbigt. Åh jag frågar mig själv hur vi ska klara detta, både ekonomiskt och psykiskt. Så jävla trist att man ska behöva känna såhär i något som är så underbart och efterlängtat.
Kommentarer
Postat av: Linda

Med yngsta barnet så hade vi skötbord en kort stund bara. Men han gillade aldrig skötbord, han gillade iofs inte att byta blöja över huvud taget. Men vi bestämde oss för att ta bort skötbordet. Vi skaffade en skötbädd som vi ställde på tvättmaskinen. Det funkade perfekt, nära till rinnande vatten och blöjhink.

2012-01-31 @ 00:01:29
URL: http://lindazblogg.wordpress.com
Postat av: Hanna

Jag förstår att det är mycket du vill skaffa och göra klart innan bebisen kommer. Men ta det lugnt, bebisar behöver inte så mycket från födseln. Vagn och bilbarnstol är väl det viktigaste egentligen,( utöver mat, kläder och blöjor såklart). Annars är det ju mamma och pappa som är viktigast för den lilla. Tapeterna i barnrummet kan man ta senare. Bebisen kommer ju säkert sova i ert rum större delen av det första året ändå. Skötbord finns det ju många smarta sätt att ersätta, som du sa. Kanske har ni människor i er omgivning ni kan låna av, eller köpa begagnat från? Säng hade ni väl hittat så om jag förstod det hela rätt? Blocket och Tradera är oxå bra sätt att få pengarna att räcka längre. Så ta det lugnt, det viktigaste ni kan ge er bebis är er kärlek och den är alldeles gratis och kommer att finnas i överflöd! NJUUUUT!!!

2012-01-31 @ 10:35:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...